Salată crocantă de Kraut
Crunchy Kraut Salad este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo-vegetariană și vegană, cu 3 porții. O porție conține 171 de calorii, 2 g de proteine și 0 g de grăsimi. Pentru 74 de cenți per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr, semințe de țelină, ardei gras și varză murată. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu un scor de lingură de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Salata crocantă cu tăiței Ramen asiatic (denumită în principiu cea mai bună salată cu tăiței Ramen), Salată cu tăiței cu ramen asiatic crocantă (denumită în principiu cea mai bună salată cu tăiței Ramen) și salată cu tăiței Ramen asiatic crocantă (alias, în principiu, cea mai bună salată cu tăiței.
Instrucțiuni
Într-un castron mare de servire, combinați varza murată, țelina, ardeiul verde și ceapa; pus deoparte. Într-o cratiță mică, aduceți zahărul și oțetul la fiert; gătiți și amestecați timp de 1 minut sau până când zahărul se dizolvă.
Se ia de pe foc; se răcește ușor.
Se toarnă peste amestecul de varză murată; se presară cu sămânță de țelină. Aruncă pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 1 ora.
Serviți cu o lingură cu fantă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru Salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Perrier-Jouet Grand Brut cu un rating de 4,3 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 57 de dolari pe sticlă.
Perrier-Jouet Grand Brut
Prospețimea și vivacitatea izbitoare a aromelor florale și fructate (fructe galbene și fructe proaspete) prind rădăcini, înainte de a lăsa loc unor note subtile de vanilie și unt, dând vinului un caracter fructat și consistent. Notele de prune cireșe, lămâie și portocală bergamotă apar mai întâi, apoi fac loc florilor pomilor fructiferi, precum teiul și caprifoiul. Acestea sunt urmate de note de unt, prajituri madeleine si zahar vanilat. Note persistente de grapefruit, piersici albe, pere verzi, meri si alune verzi completeaza gustul.