Salată cremoasă de cartofi și Prosciutto
Salata cremoasă de cartofi și Prosciutto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 453 calorii, 7g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați paprika, maioneză, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 34 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Salată cremoasă de cartofi și Prosciutto, Salată Prosciutto și Crottin cu vinetă cremoasă Lardon, și Salată De Primăvară Cu Sfeclă, Prosciutto Și Sos Cremos De Ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Sare Kosher și piper negru proaspăt măcinat
Încălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ungeți o foaie de copt cu ulei de măsline și așezați prosciutto într-un singur strat pe foaie.
Coaceți în cuptor până când grăsimea este redată și prosciutto este crocantă, 12 până la 14 minute.
Scoateți benzile pe un suport de sârmă și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, zdrobiți manual prosciutto-ul și puneți-l deoparte într-un bol.
Adăugați cartofii într-o oală mare cu apă rece împreună cu un vârf de sare. Se aduce la fierbere și se coboară la foc mic, gătind până când cartofii sunt doar fragede, aproximativ 15 minute. Rețineți că cartofii vor continua să gătească atunci când îi scoateți din apă și nu doriți o salată de cartofi moale.
Scoateți cartofii de pe foc și scurgeți-i într-o strecurătoare.
Așezați strecurătorul peste vasul acum gol pentru a permite evaporarea umezelii din cartofi.
Pentru a face pansamentul: într-un castron mare, bateți împreună ceapa, zahărul, maioneza, ardeiul dulce, muștarul măcinat și oțetul de cidru de mere. Gustați și apoi condimentați cu sare și câteva măcinări de piper.
Adăugați cartofii și aruncați. La frigider cel puțin 1 oră.
Scoateți și presărați prosciutto crocant peste partea de sus.