Salată Contemporană Nicoise
Salata contemporan Nicoise ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 352 calorii, 21g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, ardei, praf de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma semințele de susan, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane De Susan ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Salată Waldorf Contemporană, Cocktail Contemporan De Creveți, și Caserola Contemporană Cu Ton-Tăiței pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Marinați fileul de ton în suc de lămâie, sare, turmeric, pudră de chili, pudră de coriandru, porumb de piper crăpat și pudră de chimen.Se macină împreună într-un mixer coriandru, nuci, ardei iute și ulei de măsline pentru a face un pesto.
Se amestecă cartofii cu pesto și se lasă deoparte.
Se amestecă fasolea verde albită cu miere, ulei de susan și semințe de susan; pus deoparte.Curățați ardeii prăjiți și tăiați-i în fâșii; marinată cu oțet balsamic, sare și sugar.In o tigaie fierbinte încălzește 1 lingură de ulei și ton de sezon pe toate părțile, lăsând centrul rece și rar.Pe o farfurie așezați salata de cartofi în centru; aranjați deasupra fasolea verde și ardeii.Feliați tonul subțire și aranjați deasupra legumelor.Permiteți 4 felii de persoană.Se acoperă cu ouă fierte tăiate și se aruncă măsline în jurul salad.It arată bine și face o impresie bună asupra oaspeților.