Salată caldă de pui cu ciuperci de usturoi

Salată caldă de pui cu ciuperci de usturoi
Salata caldă de pui cu ciuperci de usturoi este un fel principal care servește 2. O porție conține 556 calorii, 25g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Un amestec de salată de plante, cimbru, ciuperci de castane și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 66%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet Balsamic de pui peste salată de spanac cu ciuperci, slănină și sos cald de șalotă, Salată caldă de Ziua Recunoștinței de scoici, midii și ciuperci, și Salată caldă de Kale cu ceapă caramelizată și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 220C/gaz 7 / cuptor ventilator 200C. frecați bucățile de pui cu uleiul de măsline, sarea și piperul, apoi puneți-le cu pielea în jos într-o caserolă mică sau o formă de prăjire. Prăjiți la cuptor pentru 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Se scoate din caserolă și se lasă deoparte. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Întindeți ciupercile, usturoiul și cimbru în caserolă sau staniu și așezați bucățile de pui deasupra, de data aceasta cu pielea în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
4
Turnați 200 ml / -14°L oz apă fierbinte în jurul puiului și readuceți caserola sau cositorul la cuptor pentru încă 30 de minute, amestecând și verificând după 15 minute dacă există suficient lichid pentru a forma un stoc, deoarece acesta va fi pansamentul alimentar de zi cu zi. Dacă nu există, adăugați puțină apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să se răcească ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Folosind o furculiță și degetele, mărunțiți fin puiul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
7
Adăugați ciupercile, usturoiul și toate sucurile din caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Se amestecă bine și se condimentează.
9
Pentru a servi, presărați frunzele de salată în amestecul de ciuperci și pui și aruncați-le ușor, astfel încât să se ofilească puțin în căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Serviți salata într-un castron mare sau pe un platou, cu niște pâine cu usturoi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista