Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Escarole calde și salată de ciuperci. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 87 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, ciuperci, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată caldă de creveți și Escarole, Salată caldă de Escarole cu mazăre de zăpadă și cârnați, și Salată Caldă De Ciuperci.
Instrucțiuni
1
Așezați escarola într-un castron mare, nereactiv și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mare. Când uleiul fumează, adăugați ciupercile, usturoiul, șalota și cimbru și condimentați generos cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile sunt rumenite si fragede, aproximativ 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Ceapă Eșalotă
Usturoi
Cimbru
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți tigaia de pe foc și transferați ciupercile în vasul cu escarola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Escarola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Se toarnă oțetul în tigaie. Se amestecă, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei, apoi se toarnă peste salată. Aruncați toate ingredientele împreună, condimentați cu sare și piper suplimentar și serviți.