Salata caldă de cartofi și Fontina este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 305 calorii, 11g de proteine, și 23g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă din alimente și vin necesită frunze de dafin, ulei de măsline, cartofi Yukon gold și fructe de ienupăr. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Caldă Farro Cu Legume Prăjite Și Fontina, Pizza cu cartofi dulci prăjiți și ceapă caramelizată cu sos B-Chamel, brânză Fontina și salată de rucola, și Salată Caldă De Cartofi.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mică, aduceți la fiert oțetul, boabele de piper, ienibaharul, fructele de ienupăr, frunza de dafin și cuișorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se ia de pe foc, se adaugă șalota și se lasă să se răcească. Se strecoară oțetul; rezervați șalota și 1 lingură plus 1 linguriță de oțet. Într-un castron mic, bateți oțetul rezervat cu muștarul și 3 linguri de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Aburiti cartofii peste apa clocotita pana cand sunt inca usor fermi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Se lasa sa se raceasca; tăiați fiecare în 6 pene.
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cartofii și gătiți la foc moderat, întorcând o dată, până devin aurii și fierți, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
7
Se ia de pe foc. Acoperiți cartofii cu Fontina și lăsați să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Brânză Fontina
8
Adăugați 2 linguri de vinetă în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Într-un castron mare, aruncați feliile de șalotă rezervate cu năsturelul și vinaigreta rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Nu Dintr-o Grădină Locală
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Transferați salata într-un platou, acoperiți cu cartofii și brânza și serviți imediat.