Salată Boston și ridichi cu un pansament Dijon Caper

Salata Boston și ridichi cu un pansament Dijon Caper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 181 calorii, 1g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de pătrunjel, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Salată Boston Cu Pansament De Fermă Din Lapte, Salată de Avocado cu salată Boston și sos de tei, și Salată de varză Napa mărunțită cu ridichi, stafide aurii și pansament Dijon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți frunzele din salată și aruncați orice frunze exterioare rumenite, ofilite sau găurite, precum și frunzele interioare amare. Spălați și uscați frunzele bune (Vezi nota).
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron sau se agită într-un recipient sigilabil până se încorporează complet.
Într-un castron mare, aruncați frunzele de salată cu feliile de ridiche, caperele, pătrunjelul tocat și cea mai mare parte a pansamentului. Împărțiți salata între farfuriile de servire.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;