Reteta salata Bar Pizza ar putea satisface pofta mediteranean în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 1398 calorii, 48G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Pentru $6.01 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de brânză provolone, roșii uscate la soare fără ulei, crustă de pizza gata de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată Feta, măsline negre și Oregano (alias salată de Pizzerie), Pizza cu salată BLT, și Salată De Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați crusta pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Răspândiți pesto peste crustă până la 1/2 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Presărați brânza provolone și ingredientele rămase peste pesto în ordinea dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
5
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când crusta este crocantă. Se răcește 5 minute; se taie în 6 pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat