Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata albă de iarnă ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 161 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,18 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Iarna eveniment. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de smântână grea, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată albă de iarnă cu Parmigiano-Reggiano îmbătrânit, Salată De Iarnă Cu Conopidă, Fenicul Și Fasole Albă, și Cobbler Alb De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți muștarul, oțetul, smântâna, sarea și piperul alb într-un castron mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Alb
Muștar
Oțet
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Blanch conopida într - o cratiță de 2 până la 3 litri de apă sărată clocotită 30 de secunde, apoi se scurge și se transferă într-un castron cu gheață și apă rece pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Apă
Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Se scurge din nou bine și se adaugă la pansament în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați andive, varză și ceapă, aruncând pentru a acoperi. Se condimentează cu sare și piper.