Sănătos și delicios: friptură de porc en Cocotte cu mere și șalotă

Sănătos și delicios: friptura de porc en Cocotte cu mere și șalotă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 332 calorii, 39G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc tăiată în centru, zahăr, herbes de provence și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma merele granny smith, puteți urma acest fel principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Crown friptură de carne de porc cu mere Lady și eșalotă, Sănătos și delicios: carne de porc Curried cu mere, și Pui prăjit cu mere, cimbru și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați raftul cuptorului în poziția cea mai de jos și preîncălziți la 250 F.
Într-un castron mic, amestecați împreună Herbes de Provence, sare și 1/4 linguriță piper. Frecați peste tot friptura.
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați friptură și rumeniți pe toate părțile, 7 până la 10 minute.
Scoateți friptura și puneți-o pe farfurie.
Reduceți focul la mediu și adăugați șalotă în cuptorul olandez. Saut nr.3 minute.
Adăugați mere și zahăr. Saut de la 5 la 7 minute.
Ucideți căldura arzătorului și adăugați friptura înapoi în tigaie, împreună cu orice sucuri vărsate. Acoperiți oala cu un strat de folie și așezați capacul deasupra. Gatiti 30 pana la 50 de minute in cuptorul preincalzit sau pana cand temperatura interioara ajunge la 140 de grade F pana la 145 de grade F.
Scoateți friptura din cuptorul olandez.
Așezați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați-o să stea 20 de minute. Între timp, adăugați puțină sare și piper în amestecul de mere, amestecați și acoperiți pentru a se încălzi.
Feliați carnea de porc și serviți cu șalotă și mere lingurate peste ea.