Rupere cu fructe de padure Bundt Tort

Rupere cu fructe de padure Bundt Tort
Nevoie de o garnitură vegetariană? Spargerea tortului Bundt cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 544 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, afine, garnitură: zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Spargere Afine Cobbler Dump Tort, Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine, și Miez De Rupere Intestine.

Instrucțiuni

1
Combinați ouăle și zahărul într-un castron mare; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți untul și lichiorul sau siropul până devin pufoase folosind un mixer electric; adăugați la amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LichiorLichior
UntUnt
SiropSirop
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați praful de copt, sarea și toate, cu excepția a 2 linguri de făină. Bateți până se amestecă bine și nu rămân bulgări; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Combinați fructele de pădure și făina rămasă; aruncați pentru a acoperi fructele de pădure. Îndoiți ușor fructele de pădure în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă într-o tigaie Bundt unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
6
Coaceți la 325 de grade până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ o oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 până la 25 de minute; întoarceți-vă pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Se presara partea de sus a tort cu zahar pudra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista