Rupere cu fructe de padure Bundt Tort
Nevoie de o garnitură vegetariană? Spargerea tortului Bundt cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție conține 544 calorii, 7g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, afine, garnitură: zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Spargere Afine Cobbler Dump Tort, Brioșe Cu Tort De Cafea Cu Afine, și Miez De Rupere Intestine.
Instrucțiuni
Combinați ouăle și zahărul într-un castron mare; pus deoparte.
Bateți untul și lichiorul sau siropul până devin pufoase folosind un mixer electric; adăugați la amestecul de ouă.
Adăugați praful de copt, sarea și toate, cu excepția a 2 linguri de făină. Bateți până se amestecă bine și nu rămân bulgări; pune deoparte.
Combinați fructele de pădure și făina rămasă; aruncați pentru a acoperi fructele de pădure. Îndoiți ușor fructele de pădure în aluat.
Se toarnă într-o tigaie Bundt unsă și făinată.
Coaceți la 325 de grade până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată, aproximativ o oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească în tigaie timp de 20 până la 25 de minute; întoarceți-vă pe o grătar pentru a se răci complet.
Se presara partea de sus a tort cu zahar pudra.