Runda 2-parmezanul de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 2. Pentru $3.64 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 667 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă de la Foodnetwork necesită sos de roșii, ulei de măsline, usturoi și condimente. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Squash & parmezan mini quiches fără crustă și aperitive rotunde, Paste rotunde și rotunde, și Parmezan De Porc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Încălziți uleiul de măsline, într-o cratiță mică la foc mic și adăugați usturoiul, condimentul Italian și sarea și piperul. Gatiti 1 minut, apoi amestecati sosul de rosii si aduceti la foc mic. Opriți focul și amestecați busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Scoateți carnea de porc din os și feliați-o în fâșii mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Puneți un strat de sos de roșii pe fiecare rulou și acoperiți cu carne de porc feliată. Acoperiți fiecare cu mai mult sos de roșii, presărați uniform cu parmezan, apoi acoperiți cu mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Puneți-le pe o tigaie și fierbeți până când brânza clocotește și cotletul de porc este încălzit, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Scoateți din broiler, aranjați pe farfurii de servire și serviți.