Rum Fudge Prăjituri

Rum Fudge Prăjituri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați prăjiturile cu rom. Această rețetă servește 48 și costă 25 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frișcă grea, zahăr, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Prăjituri Cu Ciocolată Caldă, și Prăjituri Cu Migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul și 8 uncii de ciocolată într-o cratiță grea la foc mediu-mic, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se răcește complet. Se amestecă zahărul, frișca și extractul de rom până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Extract De RomExtract De Rom
ZahărZahăr
3
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, amestecând până se amestecă după fiecare adăugare. Treceți treptat în făină. Se amestecă mini-bucățele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
4
Lingura aluat în miniatura ușor uns (1 3/4") brioșă Tigăi, umplere aproape plin.
5
Coaceți la 375 timp de 14 minute sau până când un pick de lemn introdus în centrul prăjiturilor iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți într-un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Presărați prăjiturile cu zahăr pudră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista