Caramel - Pecan Sticky Rolls (brichetă ) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de margarină, zahăr brun, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan, Rulouri Lipicioase De Scorțișoară Cu Caramel Pecan, și Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 2 căni de făină, 1/3 cană zahăr granulat, sarea și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați lapte cald, 1/3 cană de margarină și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, scaping castron frecvent. Bate pe viteza medie 1 minut, scaping castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
4
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii dreptunghiulare, 13x9x2 inci. Punch jos aluat. Aplatizați cu mâinile sau sucitorul în dreptunghi, 15x10 inci, pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Tigaie
6
Se întinde cu 2 linguri de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se amestecă nuci pecan, 1/4 cană zahăr granulat și scorțișoară; se presară uniform peste margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Margarină
Scorțișoară
Nuci Pecan
8
Rotiți dreptunghiul strâns, începând cu partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Întindeți și formați până la uniformizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
9
Tăiați rola în cincisprezece felii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Așezați ușor în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește 10 minute.