Rulouri lipicioase Caramel-Pecan (mai ușoare )

Rulouri lipicioase Caramel-Pecan (mai ușoare )
Caramel - Pecan Sticky Rolls (brichetă ) ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Un amestec de margarină, zahăr brun, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulouri Lipicioase Caramel-Pecan, Rulouri Lipicioase De Scorțișoară Cu Caramel Pecan, și Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 2 căni de făină, 1/3 cană zahăr granulat, sarea și drojdia într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați lapte cald, 1/3 cană de margarină și oul. Bate cu mixer electric la viteză mică 1 minut, scaping castron frecvent. Bate pe viteza medie 1 minut, scaping castron frecvent. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a face aluatul ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Întoarceți aluatul pe suprafața ușor făinată. Frământați aproximativ 5 minute sau până când este neted și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Așezați într-un vas uns și întoarceți partea unsă în sus. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 1 oră 30 de minute sau până se dublează. Aluatul este gata dacă indentarea rămâne la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Ungeți fundul și părțile laterale ale tăvii dreptunghiulare, 13x9x2 inci. Punch jos aluat. Aplatizați cu mâinile sau sucitorul în dreptunghi, 15x10 inci, pe suprafața ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulareștift De Rulare
TigaieTigaie
6
Se întinde cu 2 linguri de margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MargarinăMargarină
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Se amestecă nuci pecan, 1/4 cană zahăr granulat și scorțișoară; se presară uniform peste margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
MargarinăMargarină
ScorțișoarăScorțișoară
Nuci PecanNuci Pecan
8
Rotiți dreptunghiul strâns, începând cu partea de 15 inci. Prindeți marginea aluatului în rulou pentru a sigila. Întindeți și formați până la uniformizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Tăiați rola în cincisprezece felii de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Așezați ușor în tigaie. Acoperiți și lăsați să crească la loc cald aproximativ 30 de minute sau până se dublează.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Scoateți din tigaie în grătar. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
14
Se servește cald.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista