Rulouri Foccaccia

Reteta Foccaccia rolls este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un remarcabil lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 270 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la BBC Good Food are 15 fani. Mergeți la magazin și ridicați făină de pâine puternică, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Rulouri/Chifle Hot Dog În Stil New England(Pentru Rulouri De Homar Etc.), Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Rulouri de cartofi cu lapte bătut {cele mai pufoase cele mai delicioase rulouri pe care le-am întâlnit vreodată}.
Instrucțiuni
Se amestecă făina, drojdia și sarea într-un bol mare de amestecare. Faceți o baie în centrul făinii și turnați aproape 300 ml apă caldă (mai degrabă rece decât fierbinte) și 1 lingură de ulei de măsline, cu un cuțit cu lamă rotundă. Apoi amestecați suficient din apa rămasă și puțin mai mult dacă este necesar, pentru a aduna orice bucăți uscate în fundul vasului, până când amestecul se reunește ca un aluat moale, nu prea lipicios. Adunați-o într-o minge cu mâinile.
Puneți aluatul pe o suprafață foarte ușor făinată și frământați timp de 8-10 minute până când se simte neted și elastic, adăugând doar minimul de făină suplimentară, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea aluatului.
Așezați bila de aluat pe o suprafață de lucru ușor făinată. Acoperiți cu un vas de sticlă mare, curat și curat și lăsați timp de 45 de minute-1 oră sau până când își dublează dimensiunea și se simte ușor și elastic. Momentul va depinde de căldura camerei.
Bateți înapoi aluatul frământând ușor doar de 3-4 ori. Vrei doar să elimini orice bule mari de aer, așa că prea multă manipulare acum va pierde ușurința aluaturilor. Se modelează într-o bilă, apoi se acoperă și se lasă 10 minute.
Tăiați aluatul în 10 bucăți uniforme. Formați fiecare într-o bilă și așezați-le pe 2 foi de copt căptușite cu pergament. Acoperiți cu un prosop curat și uscat și lăsați timp de 40-45 de minute, sau până la aproximativ dublarea dimensiunii.
Finalizați folosind degetele apăsați o liniuță largă în mijlocul fiecărei role. Împrăștiați peste ardeii prăjiți, brânza și măslinele apăsând destul de ferm în liniuțe, terminați cu rachetă.
Stropiți cu cea mai mare parte a uleiului rămas amestecat cu un vârf bun de oregano uscat. Sezon.
Puneți o formă de prăjire în partea de jos a cuptorului cu 20 de minute înainte de a fi gata de coacere și încălziți cuptorul la 230C / 210C ventilator / gaz
Puneți pâinea înviată în cuptor, turnați cu grijă aproximativ 250 ml de apă rece în cositorul de prăjire (acest lucru va șuiera și va crea o explozie de abur pentru a vă oferi o crustă crocantă), apoi reduceți focul la 220C / 200C ventilator / gaz
Coaceți timp de 20 de minute sau până devin aurii.
Scoateți și răciți pe un suport de sârmă. Dacă atingeți partea de jos a pâinii dacă ar trebui să fie fermă și sunet gol. Când este copt, stropiți cu puțin ulei de măsline în plus.