Rulouri De Vițel Umplute
Rulourile de vițel umplute necesită aproximativ 23 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 258 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piper, coacăze, scaloppine de vițel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruyulincormorre, Rulouri de vițel cu Pancetta, și Rulouri de vițel (involtini) și Caponata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați bucăți mai mari de vițel în jumătate pentru a forma 8 bucăți, dacă este necesar.
Procesați pâinea într-un robot de bucătărie până se formează firimituri fine. Puneți deoparte 1/4 cană pesmet. Rezervați pesmetul rămas pentru o altă utilizare.
Combinați 1/4 cană pesmet, parmezan și următoarele 4 ingrediente într-un castron.
Întindeți amestecul de pesmet uniform pe 1 parte de bucăți de vițel.
Rulați fiecare bucată de vițel, moda jeleu-roll, începând cu partea scurtă. Fixați fiecare în centru cu o culegere de lemn; presărați sare și piper. Înveliți rulourile de vițel cu spray de gătit.
Așezați rulourile de vițel pe grătar; grătiți 7 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă o dată.