Rulouri De Varza I

Rulouri De Varza I
Rulouri de varză s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 202 calorii, 14g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă 87 de cenți pe porție. 34 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână varză, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 56%, care este solid. Rețete similare includ Varza Roll caserola-sarmale poate lua timp pentru a face, de ce sacrifice că aroma, Varză Sexy (+morcov Cilantro-var și rulouri de primăvară de varză), și Caserola De Vită Cu Varză (Rulouri Leneșe De Varză) - Fără Lactate.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți o oală mare de apă la fiert, introduceți frunze de varză și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Scurgere.
4
Combinați orezul și apa este o cratiță mică. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
6
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, pesmetul, scorțișoara, roșiile scurse și tocate, ceapa și sarea; se amestecă până se combină bine. Puneți cantități egale de amestec de carne de vită pe centrul fiecărei frunze de varză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Puneți o lingură de orez pe carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
8
Rolați frunzele, învelind marginile și sigilați cu o scobitoare. Înfășurați fiecare rolă în folie de aluminiu și puneți-o într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Coaceți 40 de minute sau până când carnea de vită este gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista