Rulouri De Tăiței Vietnamezi

Rulouri De Tăiței Vietnamezi
Vietnameză role tăiței ar putea fi doar Vietnameză rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1014 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați sos de arahide, frunze de cilantro, ceapă prăjită franceză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată De Tăiței Vietnameză, și Bol De Tăiței Vietnamezi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți tăiței într-un castron mare și acoperiți-l cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați tăiței să stea până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Între timp, tăiați castravetele și morcovul în 4-in. lungimi și apoi în chibrituri, folosind o mandolină * sau alt feliator de mână, pentru a obține 1/2 cană de chibrituri din fiecare (sau tăiați castravetele în chibrituri cu un cuțit și tăiați grosolan morcovii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
4
Scurgeți tăiței și clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Întindeți tăiței pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de bucătărie. Se usuca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Împărțiți tăiței în 2 "bușteni" lungi, apoi tăiați cu foarfece pentru a totaliza 10 porții egale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
7
Stabiliți toate ingredientele, cu excepția sosului de susan lângă o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Turnați apă de la robinet foarte fierbinte într-un bol mare de mică adâncime, cum ar fi o farfurie de plăcintă. Scufundați 1 înveliș de hârtie de orez până când este umezit și înmuiat ușor, dar nu complet flexibil (va continua să se înmoaie pe măsură ce lucrați cu acesta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
Așezați învelișul pe suprafața de lucru și puneți 1/2 frunză de salată în centru. Movilă 1 porție de tăiței pe salată, urmată de aproximativ o zecime din felii de castraveți, morcovi și mere; 3 frunze de mentă; 4 frunze de cilantro; și o stropire de ceapă. Aranjați ingredientele într-un dreptunghi de aproximativ 4 in. lung. Îndoiți hârtia peste capetele scurte de umplere, apoi rulați bine dintr-o parte lungă. Repetați pentru a face rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Se servește cu sos de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
* Găsiți la magazinele de vase.

Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling

Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
Aromele parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar, urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructe de pasiune condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale delicate țesute și aciditate crocantă, ducând la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Otrivtrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la epocă.
Aromele parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar, urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructe de pasiune condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale delicate țesute și aciditate crocantă, ducând la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Otrivtrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la epocă.
Fragrant aromas of white flowers, clementine and allspice burst from the glass followed by luscious flavors of Asian pear, lime, guava and passion fruit spiced with coriander. The round, plush palate is accentuated with delicately woven mineral notes and crisp acidity leading into to a long, vibrant finish. Wonderfully bright and fresh in its youth, this classic, dry Gewürztraminer will continue to develop complexity up to fifteen years from vintage.
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista