Rulouri De Tăiței Vietnamezi
Vietnameză role tăiței ar putea fi doar Vietnameză rețetă pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1014 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime per portie. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați sos de arahide, frunze de cilantro, ceapă prăjită franceză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Încercați Supă vietnameză de vită-tăiței cu verdeață asiatică, bine Vietnameză / Japoneză, Salată De Tăiței Vietnameză, și Bol De Tăiței Vietnamezi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți tăiței într-un castron mare și acoperiți-l cu apă clocotită.
Lăsați tăiței să stea până se înmoaie, 5 până la 8 minute.
Între timp, tăiați castravetele și morcovul în 4-in. lungimi și apoi în chibrituri, folosind o mandolină * sau alt feliator de mână, pentru a obține 1/2 cană de chibrituri din fiecare (sau tăiați castravetele în chibrituri cu un cuțit și tăiați grosolan morcovii).
Scurgeți tăiței și clătiți cu apă rece.
Întindeți tăiței pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de bucătărie. Se usuca.
Împărțiți tăiței în 2 "bușteni" lungi, apoi tăiați cu foarfece pentru a totaliza 10 porții egale.
Stabiliți toate ingredientele, cu excepția sosului de susan lângă o suprafață de lucru.
Turnați apă de la robinet foarte fierbinte într-un bol mare de mică adâncime, cum ar fi o farfurie de plăcintă. Scufundați 1 înveliș de hârtie de orez până când este umezit și înmuiat ușor, dar nu complet flexibil (va continua să se înmoaie pe măsură ce lucrați cu acesta).
Așezați învelișul pe suprafața de lucru și puneți 1/2 frunză de salată în centru. Movilă 1 porție de tăiței pe salată, urmată de aproximativ o zecime din felii de castraveți, morcovi și mere; 3 frunze de mentă; 4 frunze de cilantro; și o stropire de ceapă. Aranjați ingredientele într-un dreptunghi de aproximativ 4 in. lung. Îndoiți hârtia peste capetele scurte de umplere, apoi rulați bine dintr-o parte lungă. Repetați pentru a face rulourile rămase.
Se servește cu sos de susan.
* Găsiți la magazinele de vase.
Vin recomandat: Gewurztraminer, Chenin Blanc, Riesling
Gewurztraminer, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu.
![Aromele parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar, urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructe de pasiune condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale delicate țesute și aciditate crocantă, ducând la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Otrivtrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la epocă.]()
Aromele parfumate de flori albe, clementină și ienibahar izbucnesc din pahar, urmate de arome delicioase de pere asiatice, tei, guava și fructe de pasiune condimentate cu coriandru. Palatul rotund, de pluș, este accentuat cu note minerale delicate țesute și aciditate crocantă, ducând la un finisaj lung și vibrant. Minunat luminos și proaspăt în tinerețe, acest clasic, uscat Gew Otrivtrztraminer va continua să dezvolte complexitate până la cincisprezece ani de la epocă.
Fragrant aromas of white flowers, clementine and allspice burst from the glass followed by luscious flavors of Asian pear, lime, guava and passion fruit spiced with coriander. The round, plush palate is accentuated with delicately woven mineral notes and crisp acidity leading into to a long, vibrant finish. Wonderfully bright and fresh in its youth, this classic, dry Gewürztraminer will continue to develop complexity up to fifteen years from vintage.