Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată

Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Rulourile de primăvară Kumquat cu ciocolată ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 358 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 90 de cenți pe porție. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare vietnameză. Un amestec de sare, frișcă grea, ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Rulouri De Primăvară Kumquat Cu Ciocolată, Pizza de primăvară Kumquat cu sparanghel și inimi de anghinare, și Rulouri de primăvară Bananan și Mango cu Ganache de nucă de cocos-ciocolată.

Instrucțiuni

1
Puneți feliile de kumquat și sucurile lor într-o cratiță mică, adăugați smântâna și sarea și încălziți la foc mediu doar până se formează bule în jurul marginilor tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se ia de pe foc.
3
Puneți ciocolata în vasul unui robot de bucătărie și turnați peste ea crema fierbinte de kumquat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Lăsați să stea 2 minute, apoi procesați până când amestecul devine neted și strălucitor.
5
Adăugați gălbenușul de ou, Grand Marnier și untul și procesați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grand MarnierGrand Marnier
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Tapetați o tigaie de 8 1/2 x 4 1/2 inch cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
7
Se toarnă amestecul de ciocolată în tigaie și se transferă la congelator. Înghețați, neacoperit, până când este complet greu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Desfaceți bara de ciocolată și îndepărtați folia de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Tăiați bara pe lungime în jumătate, apoi tăiați fiecare jumătate transversal în felii de 1/2 inch. Ar trebui să aveți 36 de batoane de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
10
Periați ușor întreaga suprafață a unui înveliș de rulou cu arc cu un pic de ou bătut. Întoarceți ambalajul astfel încât să vedeți un diamant și așezați o bară de ciocolată peste capătul cel mai apropiat de dvs., astfel încât capetele barei să se întâlnească cu marginile ambalajului pentru a forma un triunghi. Luați colțul ambalajului cel mai apropiat de dvs. și înfășurați-l în jurul ciocolatei, apoi rulați ciocolata departe de Dvs. cu o rotație completă. Îndoiți bine părțile laterale spre centru, apoi continuați să vă rostogoliți până la capătul ambalajului, asigurându-vă că capătul este bine etanșat. Setați pe o foaie de copt. Repetați cu ambalajele rămase și ciocolata. Congelați rulourile de primăvară timp de cel puțin 10 minute sau până la 2 zile; scoateți-le numai când sunteți gata să le prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Baton De CiocolatăBaton De Ciocolată
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Umpleți o cratiță cu ulei la o adâncime de 2 inci și încălziți până la 350 cm F. Când uleiul este gata (un vârf mic de făină va sfârâi), adăugați câteva rulouri de primăvară, având grijă să nu înghesuiți tigaia și gătiți, întorcând ocazional și ajustând căldura după cum este necesar pentru a menține 350 cm F, până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Scurgeți pe prosoape de hârtie și gătiți rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
13
Se servește cald.
14
De la locul dulce: deserturi de inspirație asiatică de Pichet Ong și Genevieve Ko, Copyright (c) 200
15
Publicat de William Morrow, o amprentă a lui Harper
16
Collins Publishers.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista