Rulouri de primăvară de porc

Rulele de primăvară de porc ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Această rețetă servește 18. Pentru 85 de cenți per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 280 de calorii , 11 g de proteine și 9 g de grăsimi . Este o rețetă ieftină pentru fanii mâncărurilor vietnameze. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Paște . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de morcov, rădăcină dulce, sos chili și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 85% . Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Rule de primăvară ușor de făcut , Rule de primăvară vegetariene fără gluten cu sos de arahide în stil thailandez și Rule de primăvară la cuptor cu aluat Phyllo .
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de porc la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere. Se amestecă morcovul, ceapa, usturoiul, ghimbirul, coriandru, chimen, ulei, fulgi de piper, sare și piper până se omogenizează.
Adăugați apa, sosul de soia și zahărul. Se aduce la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 3-5 minute sau până când lichidul se evaporă.
Transferați într-un castron; rece. Acoperiți și lăsați la frigider pentru 1 oră sau până se răcește.
Gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Scurgeți și clătiți în apă rece; se scurge bine. Umpleți un vas puțin adânc cu apă. Înmuiați o hârtie de orez în apă până când este flexibilă, aproximativ 30-45 de secunde (în funcție de grosimea hârtiei de orez); îndepărtați, permițând excesul de apă să se scurgă.
Așezați pe o suprafață plană.
Amestecul de carne și tăițeii se așează în centru; deasupra cu romaine. Îndoiți ambele capete peste umplutură; îndoiți o parte lungă peste umplutură, apoi rulați strâns.
Puneți cu cusătura în jos pe un platou de servire. Repetați cu ingredientele rămase.
Acoperiți cu prosoape de hârtie umede până la servire.
Tăiați rulourile pe diagonală în jumătate și serviți cu sos dulce de chili.