Rulouri De Primăvară Crocante B Și M, Cu Maioneză Cremoasă De Chili

Rulouri De Primăvară Crocante B Și M, Cu Maioneză Cremoasă De Chili
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Crispy B.M. M. M. de primăvară cu cremă de Chili Mayo. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 636 calorii, 2G de proteine, și 66g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de maioneză vegană, oțet de vin de orez, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1282 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Încercați Lemongrass Banh Mi Rulouri De Primăvară, Rulouri de primăvară cu slănină , salată și roșii cu sos de scufundare Mayo Sriracha, și Glisoare de mușchi cu slănină crocantă și maioneză cremoasă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovii, daikonul, zahărul, sarea și oțetul într-un castron mare și masați cu mâinile până când legumele se înmoaie și sarea și zahărul se dizolvă. Se lasă deoparte 15 minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Ridiche DaikonRidiche Daikon
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați un înveliș de rulou cu arc în jos, cu un colț îndreptat spre dvs. Acoperiți ambalajele rămase cu plastic sau un prosop de bucătărie umed și curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin, Ca GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Ca Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
Adăugați o jumătate de duzină de bețișoare de morcov/daikon, 1 bețișor de castraveți, 1 băț de jalapeimbroko și câteva frunze/tulpini de coriandru într-un mănunchi în treimea inferioară a învelișului, păstrându-l într-un rând frumos și strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
4
Rulați din colțul de jos spre partea de sus, păstrând totul frumos și strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Rulați până aproape la jumătatea drumului, apoi opriți-vă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
6
Următorul pas este să pliați colțurile din stânga și din dreapta spre centru. Începeți prin a apăsa mai întâi marginile umpluturii cu vârful degetelor pentru a vă asigura că este ambalat frumos și strâns. Îndoiți colțurile spre centru, păstrând din nou totul strâns. Umezirea marginilor ambalajului cu puțină apă îl va ajuta să se lipească de sine și să-și păstreze forma.Doriți ca marginea de jos să formeze un unghi de 90 de centimetri cu noua margine pe care tocmai ați creat-o prin plierea peste colț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
După ce ambele colțuri au fost pliate, continuați să rulați spre partea de sus a hârtiei. Umeziți colțul superior al ambalajului cu puțină apă și continuați să rulați până când întregul pachet este sigilat. Repetați cu rulourile rămase până când toată umplutura este epuizată. Rulourile finite pot fi congelate până la 3 luni într-un recipient sigilat. Dacă înghețați, prăjiți direct din congelator, adăugând 1 minut pentru a găti timpul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Combinați maioneza, sosul de usturoi chili, sucul de lămâie și coriandrul. Pune deoparte. Sosul se va păstra într-un recipient sigilat la frigider până la 1 săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Iute Feliate, ScurseRondele De Ardei Iute Feliate, Scurse
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1
Încălziți uleiul într-un wok mare sau într-un cuptor olandez la 325 F, așa cum este înregistrat pe un termometru cu citire instantanee.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați 10 până la 15 rulouri și gătiți, agitând ocazional cu un păianjen din plasă de sârmă, până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie și serviți imediat cu maioneză picantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista