Rulouri De Pâine Cracker
Această rețetă servește 28. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 16 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână frunze de spanac, șuncă, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați rulouri de pâine cu cartofi umpluți, cum se fac rulouri de pâine, Pâine Graham Cracker, și Pâine Brună Graham Cracker pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea de cracker în jumătate transversal. Într-un castron mic, amestecați cremă de brânză, busuioc și oregano.
Răspândiți jumătate din amestecul de brânză cremă pe 1 jumătate de pâine de cracker până la 1/4 inch de margini.
Aranjați jumătate din feliile de șuncă peste crema de brânză până la 1 inch de marginea rotunjită. Se acoperă cu 6 frunze de spanac. Începând cu aproximativ 1 inch de la marginea dreaptă, aranjați jumătate din benzile de ardei gras în rânduri paralele cu marginea dreaptă.
Începând cu marginea dreaptă, rulați bine. Înfășurați bine rola în folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase pentru a face a doua rolă.
Refrigerați rulourile până când sunt suficient de ferme pentru a le felia, cel puțin 20 de minute.
Tăiați rulourile în felii groase de 1 inch.