Tartă Cu Pecan Cu Ciocolată Și Caramele

Tartă Cu Pecan Cu Ciocolată Și Caramele
Ciocolata-caramele Pecan Tart este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 641 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, pudră de cacao din procesul olandez, jumătăți de pecan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Caramele Cu Ciocolată Sărată-Pecan, Batoane de placinta cu ciocolata-caramele-pecan, și Cookie-Uri Gigantice De Ciocolată Toffee Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți aluatul: pulsați făina, cacao, zahărul și sarea cofetarilor într-un robot de bucătărie până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Adăugați untul; puls până când amestecul arata ca masă grosier cu bucăți de mazăre-dimensiune de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați oul și pulsul o dată sau de două ori. (Opriți-vă înainte ca aluatul să se adune într-o minge.) Întoarceți-vă pe o foaie de folie de plastic și apăsați pe un disc. Înfășurați bine și refrigerați până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Așezați aluatul pe o foaie mare de hârtie pergament ușor făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
5
Rola într-o rundă de 12 inch, nu mai mult de 1/8 inch grosime. Răsturnați aluatul peste o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil și îndepărtați pergamentul; apăsați aluatul în partea de jos și în părțile laterale ale tigaiei. (În cazul în care aluatul lacrimi, doar pat-l înapoi împreună.) Tăiați excesul de aluat. Acoperiți cu folie de plastic și răciți cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
TigaieTigaie
6
Poziționați rafturile în treimea mijlocie și inferioară a cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F. aliniați crusta cu folie, apoi umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
7
Coaceți pe raftul din mijloc, 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Îndepărtați folia și greutățile și continuați să coaceți până când sunt crocante, 7 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
9
Transferați într-un suport pentru a se răci complet.
10
Pregătiți umplutura: tocați grosolan 1 cană de nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
11
Combinați untul, zahărul granulat, vanilia și sarea kosher într-o cratiță și dați la fiert la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand, pana cand amestecul devine chihlimbar inchis, 6-8 minute. Amestecați imediat pecanele tocate și gătiți încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
Sare KosherSare Kosher
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Se scoate de pe foc și se amestecă siropul de porumb și zahărul brun până se dizolvă. Se răcește până se încălzește, apoi se amestecă ouăle și bourbonul până se combină. (Tarta poate fi făcută cu 1 zi înainte până în acest moment; acoperiți și refrigerați umplutura și înfășurați crusta răcită în folie de plastic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
OuăOuă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BatetiBateti
13
Creșteți temperatura cuptorului la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
14
Așezați coaja de tartă pe o foaie de copt și turnați umplutura până la margine. Aranjați restul de 1/2 cană jumătăți de pecan deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De PecanJumătăți De Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
15
Coaceți pe raftul inferior al cuptorului până când tarta este rumenită uniform și ușor bombată în centru, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Transferați într-un suport pentru a se răci complet.
17
Fotografie realizată de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista