Rulouri De Ouă De Porc-Slaw
Carne de porc-Slaw rulouri de ou ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 363 calorii. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Un amestec de condimente Paula ' s butt massage, plus 2 linguri de sos de grătar, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare sunt Asiatice Slaw Role De Primăvară, Picant Din Asia Slaw Rulouri De Vară, și Rulouri proaspete cu creveți și Slaw de tei de miere.
Instrucțiuni
* Masajul Butt este un amestec de boia de ardei, usturoi și pudră de ceapă
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o tigaie cu folie de aluminiu grea.
Puneți friptura în tigaie. Frecați amestecul de condimente peste friptură. Acoperiți bine cu folie de aluminiu grea și coaceți timp de 3 ore sau până se înmoaie.
Lăsați friptura să se răcească la atingere și tocați carnea cu o furculiță. Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de carne de porc mărunțită (rezervați orice carne rămasă pentru o altă utilizare), amestecați slaw, țelină și gust de murături. Într-un castron mic, combinați sosul de grătar și condimentul casei.
Se toarnă peste amestecul de porc, aruncând ușor pentru a acoperi.
Așezați 1 înveliș de rulou de ou pe o suprafață plană curată, cu un colț îndreptat spre dvs. Folosind o perie de patiserie, periați ușor colțurile cu apă. Lingurați 1/3 cană de umplutură de porc în centrul fiecărui înveliș de rulou de ou. Ori colțul de jos al învelișului peste umplere. Îndoiți colțurile din stânga și din dreapta peste umplere. Se rostogolește bine capătul umplut spre colțul rămas, apăsând ușor pentru a sigila. Rezultatul final ar trebui să arate ca un plic.
Într-o friteuză sau un cuptor olandez mare, turnați ulei la o adâncime de 2 inci.
Încălziți uleiul la 350 de grade F.
Prăjiți rulourile de ou, în loturi timp de aproximativ 2 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sos de grătar.
* Masajul Butt este un amestec de boia de ardei, usturoi și pudră de ceapă
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Aliniați o tigaie cu folie de aluminiu grea.
Puneți friptura în tigaie. Frecați amestecul de condimente peste friptură. Acoperiți bine cu folie de aluminiu grea și coaceți timp de 3 ore sau până se înmoaie.
Lăsați friptura să se răcească la atingere și tocați carnea cu o furculiță. Într-un castron mare, combinați 2 1/2 căni de carne de porc mărunțită (rezervați orice carne rămasă pentru o altă utilizare), amestecați slaw, țelină și gust de murături. Într-un castron mic, combinați sosul de grătar și condimentul casei.
Se toarnă peste amestecul de porc, aruncând ușor pentru a acoperi.
Așezați 1 înveliș de rulou de ou pe o suprafață plană curată, cu un colț îndreptat spre dvs. Folosind o perie de patiserie, periați ușor colțurile cu apă. Lingurați 1/3 cană de umplutură de porc în centrul fiecărui înveliș de rulou de ou. Ori colțul de jos al învelișului peste umplere. Îndoiți colțurile din stânga și din dreapta peste umplere. Se rostogolește bine capătul umplut spre colțul rămas, apăsând ușor pentru a sigila. Rezultatul final ar trebui să arate ca un plic.
Într-o friteuză sau un cuptor olandez mare, turnați ulei la o adâncime de 2 inci.
Încălziți uleiul la 350 de grade F.
Prăjiți rulourile de ou, în loturi timp de aproximativ 2 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Se servește cu sos de grătar.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asia funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca înregistrări pe teren Chenin Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc]()
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.