Rețeta rulourilor de lasagna cu fasole neagră este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă servește 8. O porție conține 254 calorii, 14g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fasole fără sare adăugată, salsa fără sare adăugată, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna Cu Fasole Neagră, Lasagna Cu Fasole Neagră, și Lasagna Cu Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gatiti taitei de lasagna conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Sare
3
Combinați brânzeturile și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine.
4
Întindeți amestecul de brânză pe 1 parte a fiecărui tăiței. Lingurați fasolea neagră uniform peste amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Neagră
Brânză
Paste
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Roll up fidea, jeleu-roll de moda, începând de la capete înguste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Jeleu
Rola
6
Așezați rulourile de lasagna, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
7
Pentru a servi, lingurați salsa uniform peste rulouri și garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.