Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați rulourile de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere. O porție conține 1231 calorii, 27G de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $ 4.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nuci, unt, iaurt grecesc cu lapte integral și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Rețete similare includ Rulouri de filon de curmale și nuci cu iaurt grecesc și miere, Cupe Phyllo Cu Iaurt Grecesc, Piersici Proaspete Și Miere, și Iaurt grecesc cu un vârtej de miere / smochine / curmale.
Instrucțiuni
Combinați curmale, nuci, 3 linguri miere, coajă de portocală și cardamom în procesor. Se amestecă până se formează pasta.
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Linia de coacere cu ramă cu pergament. Dacă utilizați 17 1 / 2x12 1/2-inch foi filo, locul stiva de 8 foi filo pe suprafața de lucru. Înjumătățiți stiva transversal, formând 16 foi, fiecare 12 1/2x8 3/4 inci; aranjați în 1 stivă. Sau dacă utilizați 13 foi de filo de 1/2 x 8 1/2 inch, stivuiți 16 foi pe suprafața de lucru. Acoperiți stiva phyllo cu folie de plastic, apoi prosop de bucătărie umed.
Scoateți 1 foaie phyllo din stivă și așezați-o pe suprafața de lucru; periați cu unt topit. Se acoperă cu a doua foaie; periați cu unt. Pornind de la 1 inch de la margine la capătul scurt al phyllo, lingura 3 linguri data amestec în dollops în rând paralel cu marginea. Mucegai data amestec în jurnal, lăsând 1/2-inch de frontieră la marginile phyllo.
Roll up data log în phyllo, anexând de umplere și de formare rola (de umplere va fi expus la capete).
Se transferă pe foaia de copt; periați cu unt. Repetați cu amestecul rămas de filo, unt și curmale.
Coaceți până devin aurii, aproximativ 23 de minute. Se răcește pe foaia de copt.
Puneți iaurtul într-un castron mic (sau 8 boluri individuale); stropiți 1/4 cană de miere rămasă peste iaurt.
Așezați 1 rolă de filo pe fiecare dintre cele 8 farfurii.
Serviți cu iaurt de miere pentru scufundare.