Rulouri de dovleac plăcintar
Rulourile de dovleac plăcintar ar putea fi exact pâinea pe care o căutați. Această rețetă conține 20 de porții, cu 149 de calorii , 3 g de proteine și 4 g de grăsimi fiecare. Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Un amestec de drojdie activă, zahăr brun, sare și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto-ovo-vegetariană . Vă este oferită de Taste of Home. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 34% . Acest scor nu este chiar atât de excelent. Rețete similare includ batoane de dovleac plăcintar fără gluten cu fistic , dovleac plăcintar și păstârnac la cuptor și supă de dovleac plăcintar și mere .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Adăugați zahărul; lăsați să stea 5 minute. Încorporați laptele, dovleacul, untul, zahărul brun și sarea.
Adăugați făina integrală de grâu. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Încorporați suficientă făină universală pentru a forma un aluat moale.
Răsturnați pe o suprafață presărată cu făină; frământați până când aluatul este neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Puneți compoziția într-un bol uns cu spray de gătit, întorcându-o o dată pentru a acoperi suprafața. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ o oră.
Întindeți aluatul pe o suprafață presărată cu făină; împărțiți-l în 20 de bucăți. Formați fiecare bucată într-o bilă.
Așezați chiflele la o distanță de 5 cm unul de celălalt pe tăvi de copt unse cu spray de gătit. Cu un cuțit ascuțit, faceți crestături superficiale în partea de sus a acestora. Acoperiți și lăsați să crească până își dublează volumul, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 200°C timp de 11-13 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tăvi pe grătare pentru a se răci.