Rulouri De Cină Cu Parmezan Cu Usturoi
Rulourile de cină cu parmezan cu usturoi necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 268 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca o pâine. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, făină, brânză parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 26%. Încercați Rulouri Ușoare De Cină Cu Parmezan Cu Usturoi, Fără Rulouri De Cină Cu Parmezan Cu Usturoi, și Rulouri De Cină Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia, 1/2 cană de făină, zahăr și apă caldă într-un castron. Acoperiți și lăsați să se odihnească într-un loc cald până la barbotare, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Se amestecă sarea, uleiul de măsline și oul.
Se amestecă bine și se amestecă restul de 1 3/4 cană de făină pentru a forma un aluat liber, lipicios, care se îndepărtează de părțile laterale ale bolului. Acoperiți cu un prosop umed și lăsați să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 până la 1 1/2 ore.
Puneți în jos și răzuiți aluatul de pe părțile laterale ale bolului. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată.
Se presară cu mai multă făină și se modelează într-un dreptunghi.
Rulați pe un dreptunghi de aproximativ 10x12 inci, cu grosimea de aproximativ 1/2 inci.
Ungeți cu unt topit; presărați usturoi, brânză Parmagiano-Reggiano, piper negru, cayenne și pătrunjel.
Apăsați plat o margine lungă a dreptunghiului și periați cu apă. De la capătul opus, rulați uniform într-un buștean. Apăsați cusătura împreună pentru a sigila.
Transferați pe o foaie de copt, tăiată cu fața în sus. Dacă este necesar, tăiați un ' X ' în partea de sus a fiecărei role pentru a expune umplutura.
Preîncălziți un cuptor la 400 de grade F (200 de grade C).
Periați fiecare rolă cu ulei de măsline.
Se presară cu mai multă brânză. Acoperiți și lăsați să crească până se umflă ușor, aproximativ 20 până la 30 de minute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile se rumenesc, aproximativ 20 de minute.