Rulourile de carne de crab necesită aproximativ 8 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 262 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de imitație de carne de crab, tortilla de făină, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză și sosul de cocktail până se omogenizează bine. Se amestecă carnea de crab, brânza elvețiană și ceapa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Cocktail
Cremă De Brânză
Brânză Elvețiană
Ceapa Verde
Crabmeat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Întindeți aproximativ 1/2 cană din amestec pe fiecare tortilla și înfășurați bine. Înfășurați fiecare tortilla în folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Feliați rulourile în cercuri de 1/2 inch și aranjați-le pe o tavă de servire cu un castron de sos de cocktail pentru scufundare.