Rulouri cu ierburi

Rulouri cu ierburi
Rețeta Rulouri cu ierburi poate fi făcută în aproximativ 45 de minute . Această rețetă servește 24 și costă 7 cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2 g de proteine , 2 g de grăsimi și un total de 78 de calorii . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această pâine. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană . Mergeți la magazin și luați drojdie activă, ou, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11% . Rulouri cu ierburi , rulouri cu usturoi și ierburi și rulouri cu ierburi și usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați zara, 2 linguri de unt, zahăr, sare, busuioc, maghiran, cimbru, bicarbonat de sodiu, ou și 2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
MaghiranMaghiran
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
3
Întoarceți-vă pe o suprafață puternic făinată; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
4
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 75 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în patru părți. Împărțiți fiecare porție în șase bucăți; modelați fiecare bucată într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
6
Puneți într-un 13-in uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 50 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește timp de 5 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se unge cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista