Rulouri Brioche
Această rețetă face 35 de porții cu 88 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Dacă 13 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulouri Brioche ar putea fi un excelent vegetarian rețetă pentru a încerca. Un amestec de lapte cald, zahăr, făină nealbită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Rulouri Brioche, Rulouri De Gem Brioche, și Mini Brioche Rolls pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în lapte cald în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete; lăsați să stea 5 minute. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, zahăr, sare și ouă în amestecul de lapte; bateți cu un mixer de stand la viteză mică până când este neted, răzuind părțile laterale ale bolului cu spatula, după cum este necesar.
Scoateți accesoriul paletei; introduceți cârligul pentru aluat. Bateți aluatul la viteză mică 5 minute sau până când este moale și elastic, iar aluatul începe să se îndepărteze de părțile laterale ale bolului.
Tăiați 6 1/2 linguri de unt în cuburi mari; adăugați jumătate de unt în aluat, amestecând la viteză medie pentru a amesteca.
Adăugați cuburile de unt rămase în aluat; bate la viteză medie până se încorporează. Bateți aluatul la viteză medie 4 minute sau până când este neted și elastic.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Punch aluat în jos; forma într-o minge. Întoarceți aluatul în castron; acoperiți cu folie de plastic și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Descoperiți aluatul; lăsați să stea 90 de minute sau până când aluatul este la temperatura camerei. Împărțiți aluatul în 4 porții egale. Lucrând cu o porție la un moment dat (acoperiți aluatul rămas pentru a preveni uscarea), tăiați aluatul în 6 bucăți egale.
Rulați fiecare piesă într-o minge de 1 1/2 inch. Repetați procedura cu restul de 3 porții de aluat pentru a face 24 de rulouri în total.
Așezați rulourile în cupe de briose acoperite cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească timp de 45 de minute sau până aproape că și-a dublat dimensiunea.
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați 1 lingură de apă și albuș de ou; se amestecă cu un tel. Periați ușor rulourile cu amestec de ouă.
Coaceți la 350 timp de 14 minute sau până devin aurii.
Așezați tigăile pe rafturi de sârmă.
Așezați untul rămas într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la maxim 20 de secunde sau până când untul se topește.