O porție conține 158 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 35. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ketchup, foietaj, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 13 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulade De Șuncă, Rulade De Curcan, și Pesto-Rulade De Somon.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți o tigaie adâncă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați uleiul și lăsați să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
4
Adăugați carnea de vită și carnea de porc în ulei, amestecând pentru a găti până se rumenesc, 6 până la 8 minute. Apoi adăugați Roșia, usturoiul, pătrunjelul, sarea și piperul și reduceți focul la minim și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
5
Scoateți din căldură. Strângeți cu grijă într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Transferați amestecul de carne într-un castron curat. Lăsați amestecul să se răcească timp de 5 minute. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Amestecul trebuie să fie rece înainte de a adăuga la patiserie.) În timp ce amestecul se răcește, întindeți patiseria cu puf.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1
Presărați puțină făină pe blat sau pe tăbliță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
2
Așezați foaia de patiserie peste făină. Cu un știft de rulare, rotiți patiseria din centru, de sus în jos, apoi în lateral pentru a face un dreptunghi mare, de aproximativ 1 1/2 ori dimensiunea originală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Amestecați gălbenușurile de ou și pesmetul în amestecul de carne răcit, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Apă Pentru A Permite
4
Așezați jumătate din amestecul de carne răcit pe treimea inferioară a foii de patiserie, păstrând fundul gol de 2 inci. Se acoperă cu jumătate de brânză de Cheddar și capră și se rulează bine. Folosind o perie de patiserie, periați partea superioară a patiseriei cu un strat ușor de albușuri de ou bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
5
Se presară sare, piper și jumătate de parmezan. Repetați cu a doua bucată de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Așezați ruladele pe o tigaie acoperită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Coaceți la cuptor până se rumenesc, 16 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
9
Pentru sos: într-un castron mic, amestecați ceapa tocată și ketchupul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Pentru a servi: feliați ruladele în runde subțiri și serviți cald cu o păpușă de sos pe fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Notele bucătarului
12
Păstrați patiseria cu puf în frigider până când sunteți gata să o utilizați. Dacă patiseria devine prea caldă și moale în timp ce o rulați, răciți-o doar un minut înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Muenster, Tăiată în Jumătate
13
Asigurați-vă că amestecul de carne este răcit înainte de a adăuga la patiserie.