Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe

Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare europeană. Încercați să faceți acasă ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe. Această garnitură are 2357 calorii, 71G de proteine, și 186g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 5,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, piure de roșii, demi-glace și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un awesome scor spoonacular de 86%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac.

Instrucțiuni

1
Așezați o bucată lungă de folie de plastic peste placa de tăiat și puneți-o sub părțile laterale ale plăcii. (Acoperirea puiului cu plasticul va menține, de asemenea, mizeria în jos atunci când bateți cu ciocanul de carne.) Pieptul de pui trebuie așezat pe tăblița acoperită, cu pielea în jos, cu suficient spațiu între ele, astfel încât să poată sta plat după ce le "fluturezi". Pentru a tăia fluturele, tăiați cu grijă felia (fără a tăia puiul până la capăt) și întindeți carnea puiului, astfel încât să îl puteți bate într-o singură bucată subțire pe care veți așeza umplutura și apoi înfășurați. Condimentează sânii cu sare și piper. Apoi puneți o altă lungime de folie de plastic peste pieptul de pui condimentat și aplatizați cu ciocan de carne pentru a integra condimentul în pui. Pui de pui subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați 1 felie de șuncă prosciutto pe fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați 3 frunze de spanac și 4 bucăți de roșii uscate la soare pe fiecare sân. Îndoiți fiecare capăt și rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
4
Așezați pe tava pentru foi și congelați până când este ferm. (Nu trebuie să fie înghețat complet tare, dar acest lucru îl face mai ușor de manevrat la coacere.)
5
Preîncălziți o friteuză la 350 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
În timp ce rulada de pui se întărește în congelator, pregătiți demi-glace de roșii. Într-o cratiță, călește usturoiul și apoi deglazează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați bulion și piure de roșii. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați demi-glace (sos brun) și lăsați să fiarbă până se îngroașă ("grosime medie").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
9
Când puiul este ferm, configurați o stație de panificație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Bateți împreună 3 ouă și 1 cană de jumătate și jumătate pentru spălarea ouălor. (Începeți cu această cantitate și amestecați mai mult împreună, dacă este necesar.) Apoi puneți câte un bol cu: făină, apoi spălare cu ouă și apoi firimituri de pâine italiene. Înveliți uniform puiul congelat rulat cu făină (nu prea mult sau firimiturile de pâine nu se vor lipi). Scufundați puiul rulat cu făină în spălarea ouălor, apoi în pesmet. Într-o friteuză cu grăsime adâncă, prăjiți ușor până se rumenesc. Terminați la cuptor timp de 15 minute până când este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
12
Fierbeți cartofii până se înmoaie. Apoi zdrobiți cartofii și bateți arpagicul tocat, untul, sarea și piperul proaspăt măcinat în cartofi cu un bătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Reîncălziți Roșia demi-glace și pentru a termina îndepărtați-o de pe foc și amestecați imediat cimbru proaspăt și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
14
Feliați fiecare rulou de pui pentru a expune interiorul umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
15
Așezați piureul de cartofi în centrul fiecărei farfurii, stropiți ulei de trufe albe peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
16
Așezați rulada de pui peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista