Ruladă de porc cu mere și rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Rulada de porc cu mere și rozmarin. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 173 calorii, 25g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru, filet de porc, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Ruladă de porc cu mere și rozmarin, Cotlet De Porc Cu Mere De Rozmarin, și Cotlet De Porc Cu Mere De Rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați ceapa, mărul și usturoiul; saut 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați oțet și rozmarin; gatiti 1 minut.
Puneți amestecul de mere într-un castron mic. Ștergeți tigaia curată.
Feliați carnea de porc pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte. Jumătăți deschise, așezând carne de porc plat. Începând de la centru, feliați fiecare jumătate pe lungime, tăind, dar nu prin cealaltă parte; deschideți astfel încât carnea de porc să fie plată.
Așezați folie de plastic peste carnea de porc; Lira la o grosime uniformă folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Se presară uniform cu 3/8 linguriță sare și piper.
Întindeți amestecul de mere pe carne de porc.
Roll-up, jeleu-rola de moda.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc, cu cusătura în jos; gatiti 4 minute sau pana se rumeneste, intorcand cu grija ocazional.
Coaceți la 425 timp de 15 minute sau până când un termometru introdus în centru înregistrează 14
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați stoc, cidru, muștar și restul de 1/8 linguriță de sare, amestecând cu un tel. Aduceți la fierbere; gatiti 2 minute.
Se servește peste carne de porc.