Rula cu crema de capsuni
Reteta Rula cu crema de capsuni se poate face in aproximativ 45 de minute . Acest desert are 157 de calorii , 4 g de proteine și 10 g de grăsime per porție. Pentru 41 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Allrecipes necesită sare, zahăr, făină și apă. Ziua Mamei va fi și mai specială cu această rețetă. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu un scor de 34% , acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ mini gogoși la cuptor cu căpșuni proaspete cu glazură de căpșuni și lime , prăjitură cu căpșuni. Mini PopTarts cu căpșuni și Cocktail cu căpșuni care potolește setea și Mojito cu căpșuni virgine .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți cu unt o tigaie cu jeleu. Tapetați-l cu folie unsă cu unt sau hârtie de pergament unsă cu unt.
Bateți ouăle până se devin groase și de culoare lămâie. Se adauga treptat 1 cana de zahar alb, batand continuu. Se amestecă apa și extractul de vanilie. Încorporați făina, praful de copt și sarea.
Coaceți timp de 15 minute. Ar trebui să fie elastic la atingere și să înceapă să se micșoreze de pe părțile laterale ale tigaii.
Întindeți un prosop și stropiți-l cu zahăr de cofetă. Întoarceți jeleul pe prosop. Scoateți hârtia sau folia.
Rulați tortul în prosop și lăsați-l să se răcească.
Adaugati gelatina fara aroma si 1 lingura zahar. Îndoiți căpșunile. Desfaceți tortul.
Se unge cu crema de capsuni si se ruleaza din nou. Chill. Acoperiți blatul cu mai multă frișcă la servire.