Rugelach De Fasole Roșie
Această rețetă vegetariană servește 48 și costă 13 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 80 de calorii. Dacă aveți scorțișoară măcinată, sare, extract de vanillan și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Rugelach, Rugelach, și pentru Rugelach pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu o lingură de lemn, amestecați untul înmuiat și crema de brânză până se combină bine. (Alternativ, puteți înmuia crema de brânză și untul cremându-le împreună cu accesoriul cu palete al mixerului dvs. de suport.)
Adăugați făina, zahărul și sarea și amestecați până se omogenizează bine.
Împărțiți aluatul în jumătate.
Așezați două bucăți de folie de plastic de cel puțin 16 x 12 inci. Formați fiecare jumătate de aluat într-un bloc dreptunghiular de aluat de 6 x 3 inci. Acoperiți și răciți la frigider cel puțin 2 ore și până la 4 zile.
Când este gata de rulat, scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să stea pe blat timp de aproximativ 30 de minute sau până când este suficient de maleabil pentru a se rostogoli. Între timp, așezați 2 rafturi pentru cuptor în treimea superioară și inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F.
Pentru a umple: într-un castron mediu, combinați zahărul și scorțișoara. Pune deoparte.
Rulați fiecare bloc de aluat între două foi de hârtie pergament sau folie de plastic într - un dreptunghi de 12 x 18 inci, gros de aproximativ 1/4 inci.
Se pune la congelator timp de 10 minute până când este ușor ferm (aluatul rugelach poate fi lăsat la congelator până la 2 săptămâni, bine înfășurat). Reveniți la contor și scoateți foaia superioară de hârtie.
Presărați jumătate din zahărul de scorțișoară uniform, astfel încât suprafața să fie ușor acoperită.
Întindeți jumătate din pasta de fasole roșie într-o bandă lată de 1/2 inch pe un capăt lung al dreptunghiului. Rulați cu grijă aluatul în sus, începând de la sfârșit cu pasta de fasole roșie într-un baston mare. Congelați din nou aluatul timp de cel puțin 10 minute.
Tăiați aluatul în segmente de 3/4 până la 1 inch și congelați din nou timp de 10 minute.
Coaceți timp de 15 până la 20 de minute, până când fundul se rumeneste profund.
Se lasă să se răcească și se presară cu zahăr pudră. Rugelach rămas poate fi păstrat într-un recipient etanș până la 4 zile.