Ruben Caserola
Ruben caserola este un fără gluten felul principal. O porție conține 239 calorii, 12g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați cartofi prăjiți cu usturoi, margarină, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Reuben Casserole-capturați aromele speciale de sandwich într-o caserolă, Ruben Caserola, și Ruben Caserola.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Vas de copt pătrat cu grăsime, 8x8x2 inci.
Încălziți apa fierbinte, laptele și margarina la fierbere rapidă într-o cratiță de 3 litri; se ia de pe foc. Se amestecă muștarul. Se amestecă în 2 pungi cartofi și condimente doar până la umezire.
Lăsați să stea aproximativ 1 minut sau până când lichidul este absorbit. Bateți cu furculița până se omogenizează.
Întindeți 1 1/2 căni de cartofi în vasul de copt. Se acoperă cu carne de vită.
Întindeți varza murată peste carnea de vită. Puneți cartofii rămași deasupra; se întinde ușor.
Presărați cartofii cu brânză și semințe de chimen.
Coaceți descoperit aproximativ 20 de minute sau până când brânza se rumeneste.