Rubarbă Afine Crocante
Rhubarb Blueberry Crisp este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă face 6 porții cu 320 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Un amestec de afine, făină, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Afine-Rubarbă Crocantă, Rubarbă De Afine Crocantă, și Rubarbă De Afine Crocantă Cu Crustă De Fistic.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, aruncați rubarba și afinele cu zahăr și făină.
Transferați la un 2-qt uns. vas de copt.
Într-un castron mic, combinați zahărul brun și făina; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Se amestecă migdalele.
Se coace la 350 de euro timp de 1 oră sau până la barbotare.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru crocante. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera cremă Sherry]()
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.