Romesco-Mușcături De Cartofi Topped
Mușcăturile de cartofi Romesco-Topped ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.37 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați boabe de piper, boia de ardei, pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ceapa verde la gratar si sparanghel cu Romesco (Cal Inktifots y Esparragos con Romesco), Pizza Cu Cartofi Romesco, și Ganache-Topped Brownie Bites pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii, 2 căței de usturoi, boabele de piper și 1 linguriță de sare kosher într-un vas mediu. Se acoperă cu apă rece și se aduce la fierbere. Reduceți focul la foc mic și gătiți până când cartofii sunt doar fragede atunci când sunt străpunși cu un cuțit subțire, 12 până la 15 minute.
Se scurge și se răcește până când este încă cald, dar nu mai este fierbinte.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mediu-mare. Se taie restul de 2 căței de usturoi și se adaugă în ulei împreună cu bucățile de pâine. Gatiti, amestecand, pana cand painea este aurie, aproximativ 3 minute.
Transferați în vasul unui robot de bucătărie și adăugați ardeii roșii, oțetul, boia afumată, roșiile și 3/4 linguriță de sare kosher. Puree până la neted.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când este foarte fierbinte. Gatiti Serrano-ul pana cand este crocant, rotind, 2 pana la 3 minute.
Transferați pe o placă căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge și apoi rupeți în bucăți mici.
Pentru a servi: înjumătățiți cartofii calzi și scoateți un pic din interior folosind o măsură de 1/4 linguriță. Acoperiți jumătățile cu un pic de sos romesco, smântână, cioburi Serrano crocante și un strop de pătrunjel.