Roast Beef Java

Roast Beef Java
Roast Beef Java ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,13 USD per porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii , 22 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Dacă aveți friptură de vită, sare, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor bun cu lingură de 42% . Rețete similare sunt Java Roast Beef , Crockpot Java Tocană de Vită cu ciuperci și Baby Reds și Java Muffins .

Instrucțiuni

1
Combina usturoiul, sarea si piperul; frecați peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Transferați într-un 4-qt. Care gateste incet.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Turnați cafea în jurul cărnii. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-10 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Scoateți carnea pe un platou de servire; tine de cald. Grasimi degresate din sucurile de gatit; transferați într-o cratiță mică. Se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Combina amidonul de porumb si apa pana se omogenizeaza; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Serviți cu carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Roast Beef. Carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, bucățile mai slabe de carne de vită se potrivesc bine cu roșii ușoare sau mijlocii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce bucățile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Goldeneye Gowan Creek Vineyard Pinot Noir
Făcut în stilul preferat de fondatorul nostru, Dan Duckhorn, acest vin emană bogăție, profunzime, fructe negre și structură. La gust, este profund și luxuriant, cu straturi de mure sălbatice și plăcintă cu prune susținute de un strop de aciditate care adaugă definiție aromelor, în timp ce atrage vinul la un final persistent, cu note de lavandă, pennyroyal și condimente asiatice.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista