Roșu Snapper Vera Cruz

Roșu Snapper Vera Cruz
Roșu Snapper Vera Cruz este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 586 calorii, 37g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.81 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, suc de lămâie, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Snapper Vera Cruz, Roșu Snapper Vera Cruz, și Cozumel Roșu Snapper Vera Cruz.

Instrucțiuni

1
Pregătiți fileurile: verificați dacă snapperul roșu nu are oase și îndepărtați-l cu o pereche de pensete sau clești cu ac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Red SnapperRed Snapper
2
Se presară cu suc de lămâie și sare și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Faceți sosul: într-o tigaie mare și grea, încălziți 6 Tbs. de petrol. Sotati ceapa pana se inmoaie, 6 pana la 7 min., la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați usturoiul și gătiți 1 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
5
Adăugați roșiile și fierbeți 4 până la 5 min. Apoi adăugați măslinele, caperele, jalapeos, sucul de murat, ierburile, condimentele, pătrunjelul tocat și bulionul de pește sau sucul de scoici. Fierbeti neacoperit timp de 7 până la 8 min. Se condimentează cu sare și piper după gust și se lasă deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în BucățiCartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Stoc De PeșteStoc De Pește
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
6
Gatiti fileurile: in aceeasi tigaie, incalziti 1/4 cana ulei aproximativ 2 min., până când începe să strălucească. Saut snapper, cu pielea în jos, 2 min. și apoi întoarce-te. Acoperiți peștele cu amestecul de roșii. Se aduce la foc mic, se acoperă bine, se ia de pe foc și se lasă la abur aproximativ 3 min. Cu o lingură cu fante, aranjați fileurile pe farfurii calde și puneți sosul peste ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere3/4 De Kilogram, 1 Pachet, Chorizo, Feliat Foarte Subțire în Unghi, Scoateți Toate Cojile Libere
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se ornează cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8
Foto: Ruth Lively
9
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate75
Revista