Roșii sărutate cu usturoi
Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, roșiile sărutate cu usturoi ar putea fi o rețetă super fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și 30 de rețete de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 54 de calorii , 1 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ulei de canolan, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor foarte prost (dar încă reparabil) de 0% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Naut auriu cu coriandru, usturoi, roșii uscate și brânză de capră , supă de fasole albă și usturoi cu spanac și prosciutto crocant și pâine prăjită cu rozmarin și usturoi și pui cu roșii struguri și ciuperci .
Instrucțiuni
Curatam si taiem rosiile in jumatate orizontal. Strângeți ușor roșiile pentru a elibera semințele. Aruncați semințele și sucurile.
Puneți jumătățile de roșii într-un recipient cu un capac etanș.
Într-un castron mic, combinați uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, sarea, oregano și piperul.
Se toarnă peste roșii. Sigilați capacul și întoarceți-l pentru a acoperi. Se da la frigider pentru cel putin 4 ore sau pana la 2 zile, intoarcendu-se ocazional.