Roșii cherry umplute cu brânză

Roșiile cherry umplute cu brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 2,25 USD per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmezi o dietă fără gluten, lacto-ovo-vegetariană și primală . O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă ai la îndemână ceapă, brânză feta, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 56% , ceea ce este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire și la aceste rețete similare: Roșii cherry umplute cu ton , Roșii cherry la cuptor cu spaghete și Pui en papillote cu busuioc și roșii cherry .
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire din partea de sus a fiecărei roșii. Scoateți pulpa și aruncați-o. Răsturnați roșiile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Combinați brânza și ceapa; adăugați cu lingura peste roșii.
Într-o tigaie mică, amestecați uleiul, oțetul, oregano, sarea și piperul. Turnați peste roșii. Acoperiți și dați la frigider timp de 30 de minute sau până când sunteți gata de servire.