Risotto de sparanghel la cuptor

Risotto de sparanghel la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 378 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,94 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, bulion de legume, sparanghel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 753 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Risotto La Cuptor Cu Sparanghel La Grătar, Risotto la cuptor cu sparanghel, spanac și parmezan, și Risotto de sparanghel la cuptor cu roșii cherry.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Încălziți uleiul într-o caserolă rezistentă la cuptor, adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Adăugați orezul și gătiți încă 1 min, amestecând pentru a acoperi uleiul. Sfat în supă și stoc, sezon și se amestecă bine pentru a combina, apoi se aduce la fierbere. Se acoperă și se introduce în cuptor.
Coaceți timp de 15 minute, apoi scoateți vasul din cuptor, dați orezului un amestec bun, amestecând pătrunjelul.
Așezați sparanghelul și roșiile deasupra orezului. Reveniți la cuptor, neacoperit, pentru încă 15 minute. Se împrăștie cu brânza pentru a servi.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Risotto poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.