Risotto de primăvară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă $2.88 pe portie. O porție conține 419 calorii, 17g de proteine, și 6g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână orez arborio, căței de usturoi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Risotto De Primăvară, Risotto De Primăvară, și Risotto De Primăvară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați 3 căni de apă clocotită și mai multe într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Morel
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scurgeți ciupercile; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge și se toacă.
4
Scoateți fasolea din păstăi; aruncați păstăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
5
Așezați fasolea într-o cratiță medie cu restul de 3 căni de apă clocotită; gatiti fasolea 1 minut. Clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Scurgeți; îndepărtați pielea exterioară din fasole. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
7
Aduceți bulionul la foc mic într-o cratiță medie (nu fierbeți). Păstrați bulionul cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Adăugați prazul și usturoiul; saut 2 minute sau până când prazul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
10
Adăugați orez și pastă de roșii; gatiti 2 minute, amestecand continuu. Se amestecă vinul, sarea și piperul; gatiti 1 1/2 minute sau pana cand lichidul este absorbit. Se amestecă 1 cană bulion; gatiti aproximativ 2 1/2 minute sau pana cand lichidul este aproape absorbit, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
(fie Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați bulionul rămas, câte 1 cană, amestecând continuu până când fiecare porție de bulion este absorbită înainte de a adăuga următoarea (aproximativ 20 de minute în total). Se amestecă mai multe și fasole; gatiti timp de 30 de secunde sau pana se incalzeste bine. Se amestecă ceapa verde.