Risotto de ciuperci reteta este gata în aproximativ 3 ore și 5 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $1.59 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, cimbru, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este destul de bun. Încercați Risotto ai funghi (Risotto de ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci Și Mazăre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați toate ingredientele, cu excepția parmezanului, în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Gatiti la mare, amestecand la fiecare 30 de minute timp de 2 ore.
3
Verificați coerența. Continuați să gătiți, amestecând la fiecare 10 până la 15 minute timp de 30 de minute până la 1 oră. Aveți grijă să nu gătiți prea mult risotto. (Orezul ar trebui să fie al dente, nu moale.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper