Risotto De Ciuperci

Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 780 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile ștergând cu un prosop de hârtie uscat; nu spălați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
2
Îndepărtați tulpinile de ciuperci; se toacă grosier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
3
Tăiați capacele de ciuperci în felii groase de 1/4 inch. (Dacă este mare, tăiați în bucăți de mușcătură.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
4
Se toarnă bulion în cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
5
Adăugați tulpini de ciuperci tocate, cimbru, frunze de dafin și sos de soia; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Tulpina bulion; aruncați tulpinile, cimbru și frunze de dafin. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de bulion; dacă nu, adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Într-o cratiță grea adâncă de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
8
Adăugați felii de ciuperci și ceapă; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
9
Adăugați orez; se amestecă pentru a combina. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Adăugați vin; se încălzește la fierbere. Gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați 1/2 cană bulion; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand orezul a absorbit lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
12
Adăugând 1/2 cană de bulion la un moment dat, continuați să gătiți și să amestecați 20 până la 25 de minute până când tot bulionul a fost adăugat și absorbit. Când ați terminat, orezul trebuie doar gătit și ușor mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
13
Se amestecă crema de brânză și parmezanul ras. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
14
Pentru a face frunze de salvie prăjite, într-o tigaie de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
15
Adăugați frunze de salvie, câteva pe rând, într-un singur strat; prăjiți 15 secunde (nu rumeniți frunzele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
16
Scoateți frunzele din tigaie; se presara cu strop de sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
17
Serviți risotto în boluri individuale de mică adâncime. Completați fiecare cu câteva frunze de salvie și așchii de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista