Risotto De Ciuperci

Risotto De Ciuperci
Risotto de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 780 calorii, 25g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 4.39 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți unt, vin, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Risotto ai funghi (Risotto cu ciuperci), Risotto De Ciuperci, și Risotto De Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Curățați ciupercile ștergând cu un prosop de hârtie uscat; nu spălați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Îndepărtați tulpinile de ciuperci; se toacă grosier și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3
Tăiați capacele de ciuperci în felii groase de 1/4 inch. (Dacă este mare, tăiați în bucăți de mușcătură.) Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Se toarnă bulion în cratiță de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
5
Adăugați tulpini de ciuperci tocate, cimbru, frunze de dafin și sos de soia; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Tulpina bulion; aruncați tulpinile, cimbru și frunze de dafin. Ar trebui să aveți aproximativ 6 căni de bulion; dacă nu, adăugați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Într-o cratiță grea adâncă de 3 litri, topiți untul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Batoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, TocatăBatoane (fiecare) Ciocolată Neagră 70% Cacao, Tocată
8
Adăugați felii de ciuperci și ceapă; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Adăugați orez; se amestecă pentru a combina. Gatiti 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
10
Adăugați vin; se încălzește la fierbere. Gatiti pana cand lichidul este redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
11
Adăugați 1/2 cană bulion; gatiti la foc mediu-mare, amestecand continuu, pana cand orezul a absorbit lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
12
Adăugând 1/2 cană de bulion la un moment dat, continuați să gătiți și să amestecați 20 până la 25 de minute până când tot bulionul a fost adăugat și absorbit. Când ați terminat, orezul trebuie doar gătit și ușor mestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
13
Se amestecă crema de brânză și parmezanul ras. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
14
Pentru a face frunze de salvie prăjite, într-o tigaie de 8 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
15
Adăugați frunze de salvie, câteva pe rând, într-un singur strat; prăjiți 15 secunde (nu rumeniți frunzele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
16
Scoateți frunzele din tigaie; se presara cu strop de sare
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat1 Cârnat Afumat Johnsonville®, Feliat
17
Serviți risotto în boluri individuale de mică adâncime. Completați fiecare cu câteva frunze de salvie și așchii de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista