Risotto De Bază Fără Lactate
Rețeta Risotto de bază fără lactate ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 435 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 2,77 USD pe porție. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți orez arborio, opțiune: de vin în loc de stoc de legume, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pesto De Bază Fără Lactate, "Risotto" de conopidă cu busuioc proaspăt (fără cereale și fără lactate), și Risotto Ușor De Mic Dejun Cu Stafide De Scorțișoară (Fără Lactate, Fără Gluten, Vegan).
Instrucțiuni
Încălziți stocul de legume într-o oală.
Încălziți uleiul la foc mediu într-o oală separată.
Adăugați orezul nefiert și prăjiți-l până când unele dintre boabe devin aurii.
Adăugați în ceașcă de legume de legume și amestecați. Continuați să amestecați încet. Când lichidul este absorbit în cea mai mare parte, adăugați o altă ceașcă de legume. Repetați acest proces de agitare, absorbție și adăugare de stoc până când orezul este moale și cremos.
Adăugați sarea la sfârșit.