Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Risotto cu homar spinos. Această rețetă face 4 porții cu 576 calorii, 21g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.2 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați orez arborio, ulei de măsline, morcov și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Homar Spinos Din California La Grătar, Homar de Pacific spinos la grătar, și Risotto Con l ' Aragosta (Risotto de homar).
Instrucțiuni
1
Aduceți 3 litri de apă la fiert cu ceapa tocată grosier, morcovul și frunza de dafin. Pregătiți baia de gheață. Împingeți fiecare homar în apa clocotită și gătiți timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Vermut Stropitor
2
Scoateți și scufundați în apă cu gheață 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați lichidul de gătit homar cald pe aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
4
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci cu laturi de 3 inci, încălziți uleiul de măsline, ceapa tocată mărunt și pasta de roșii la foc mediu până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați orezul și, amestecând constant, gătiți până la opac, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
6
Adăugați vinul alb, apoi lichidul de gătit homar, oală cu oală, până când orezul este acoperit. Întoarceți căldura la mare și, amestecând constant, continuați să gătiți, menținând nivelul lichidului chiar deasupra nivelului de orez, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
7
Scoateți homarul din coajă, tocați carnea în bucăți de 1 inch și aruncați în orez. Continuați să gătiți până când orezul este moale, dar încă al dente. Condimentează cu sare și piper, scoate de pe foc și amestecă untul și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Resturi Proaspete
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper