Risotto Cu Aragaz Lent
Risotto aragaz lent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $1.35 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 294 calorii. 179 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți orez arborio, bulion de pui, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ 365 de zile de gătit lent: pentru aragazul lent nu se amestecă Risotto de ciuperci de orez brun, Risotto De Roșii (Aragaz Lent), și Risotto De Sparanghel-Orz Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
Amestecați bulionul de pui, orezul, uleiul de măsline, vinul, usturoiul, fulgii de ceapă, sarea și piperul negru într-un aragaz lent. Gatiti la mare timp de 2 pana la 2 1/2 ore. Se amestecă parmezanul; gătiți descoperit până când parmezanul se topește, aproximativ 15 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați asocierea cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
![Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.